What's ON

Geannuleerd

Binnenkort nieuwe datum

Gezien de maatregelen van de overheid zijn wij genoodzaakt dit optreden te annuleren. Wij staan achter deze maatregel en wensen geen risico's te nemen voor onze gasten en medewerkers. Wij plannen een nieuwe datum die wij spoedig zullen bekend maken. Kaarten en abonnementen blijven geldig voor deze nieuwe datum. Wens je toch een terugbetaling dan kan dit op de plaats waar je de kaart kocht. Voor info : info@kameliejon.be

LOCATIE:

De Brandwoeker

Woeker 7

9700 Oudenaarde

INFO:

Deuren open 19u00

Aanvang : 20u30

Comedy Café @ De Brandwoeker

Gunter Lamoot

27 maart 2020 20u30 | De Brandwoeker

Gezien de opgelegde maatregelen tegen de bestrijding van het coronavirus zijn wij verplicht om ook dit concert te annuleren. Er komt binnenkort een nieuwe datum voor dit concert. Dit zal normaal begin 2021 doorgaan. Zodra deze datum bekend is publicieren wij deze op onze website en FB pagina. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Guy Swinnen is leadzanger bij The Scabs, maar ook zonder zijn bandleden weet deze rocklegende het publiek te raken met zijn iconische stem en denderende riffs. Ook songwriting gaat hem sinds eind jaren zeventig voor de wind. Hij is dan ook (mede-)auteur van Belpop-klassiekers zoals Hard Times, Don’t You Know, Robbin’ The Liquor Store en She’s Jivin'.

Guy wordt zestig jaar en dat wordt gevierd met een intieme clubtournee. Hij keert terug naar de sfeer van de donkere jeugdhuizen, kleine cultuurcentra en de muziekclubs waar hij de prille geweldige momenten van zijn carrière beleefde. De klasbak brengt in knusse bezetting nummers uit zijn volledige oeuvre en gegarandeerd een ode aan zijn veel te vroeg overleden maatje Willy Willy.


Kaarten: € 20,00

OK-Pas : € 1,50


17 april 2020 20u30

CC De Woeker


Guy Swinnen Origin Tour

Wegens de opgelegde, noodzakelijke, maatregelen van de overheid is het onmogelijk dat het orkest repetities organiseerd. In samenspraak hebben wij dan ook beslist om het concert op deze datum te annuleren en samen te kijken voor een nieuwe datum zodat dit uniek concert nog steeds zou kunnen doorgaan t.v.v. Kom op tegen kanker. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum maar als je toch een terugbetaling wil kan dat via de plaats waar je deze gekocht heb of via mail naar info@kameliejon.be.


Voor het laatste concert van dit speeljaar sluiten we de "Pamele Classic" reeks af met een geweldig concert met een unieke bezetting. Het strijkers ensemble Cordae Lysis o.l.v. Ann Pareyn wordt versterkt met 4 blazers en nogmaals aangevuld met 4 solisten : Yf Bourry: hobo, Johan Van Neste: hoorn, Geert Baeckelandt: klarinet en Remy Roux: fagot . Een concert met alleen composities van Mozart die de historische kerk van Pamele, met zijn unieke akoestiek, volledig zal vullen.


Dit concert is ten voordele van:

"Kom op tegen kanker"

Kaarten:

Alg Ingang: € 20,00

+60 j : € 15,00

- 12 j : gratis

OK-Pas : € 1,50


Pamele Classic

25 april 2020 20u00 | Pamele kerk


Mozart Exclusief !

Met de steun van:

Automotive Group Duran | Citroën & Peugeot

De Bruwaan 55 - 61 | 9700 Oudenaarde