Tribute Time | Fleetwood Mac & Eric Clapton

24 juni 2023 20u00 | MEC Staf Versluys Bredene

Met deze Tribute Time brengen we, met deze 2 groepen, een ode aan 2 super artiesten.

Fleetwood Mac, de legendarische band met een ongelooflijk aantal hits die iedereen onmiddellijk herkend en in een vrolijke mood brengt.

De andere ode is aan “Slowhand” Eric Clapton. Hij speelde niet alleen in een aantal bekende groepen maar is ook als soloartiest wereld beroemd door zijn vele hits en zijn formidabel gitaarwerk.


Fleetwood Mac en Eric Clapton zullen mogelijks België niet meer aandoen voor een concert gezien hun leeftijd en/of het verlies van bandleden. Maar deze 2 groepen brengen de beste tribute aan deze 2 “grote” sterren.


Een avond vol gekende en bekende nummers. Heerlijk genieten van de nostalgie die je terugbrengt naar de hits van deze top artiesten uit de jaren 70, 80, 90 en zelfs de 00.


Een uniek en niet te missen optreden!!

Deze professionele Gentse band brengt de beste nummers van Fleetwood Mac. Ze nemen je mee op een reis doorgeen de grootste hits zoals: Dreams, Rhiannon, Everywhere, Little Lies en vele andere.

Neem gerust een kijkje op hun website voor meer info.


Claptonite is één van de beste Clapton tributes dat je de dag van vandaag kan vinden. Deze 3 top muzikanten brengen je, samen met het sublieme gitaarwerk, de nostalgie van de beste Clapton nummers zoals: Tears in heaven, white room, Cocaine, I shot the sheriff, ….

Neem gerust een kijkje op hun website voor meer info.


LOCATIE:

MEC Staf Versluys

Kapelstraat 76

8450 Bredene

KAARTEN:

VVK € 20,00

ADD € 25,00

INFO:

Deuren open 19u00

Aanvang : 20u00