vzw Kameliejon

vzw Kameliejon werd opgericht met als doel evenementen te organiseren met nieuwe, beginnende artiesten en nieuwe producties van bekende artiesten. Steeds met het doel niet alleen een mooi, leuk, gezellig event te brengen voor het publiek maar tevens om ook de artiest, de nieuwe productie kansen te geven om een podium te krijgen. Ook leggen wij geen beperking op de genre die wij wensen te brengen.


Om een goed evenwicht te hebben en een publiek aan te spreken dienen wij ook te zorgen voor een goede mix tussen nieuwe artiesten en bekende namen. Maar zonder ons doel uit het oog te verliezen.


Tevens zijn wij bereid om te helpen bij andere organisaties of samen te werken. Wij staan steeds klaar om te ondersteunen en onze ervaring te delen.


Met vzw Kameliejon willen wij ook ons steentje bijdragen aan een maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarom bieden wij voor elk optreden ook kaarten aan voor de OK-pas houders en organiseren wij minstens eens per jaar een evenement ten voordele van een goed doel.

 

Wilt U vzw Kameliejon steunen dan kan dit op verschillende manieren:

Like onze facebook pagina.

Kom naar onze events.

Publiceer uw reclame in ons programmaboekje.

Help mee tijdens onze evenementen.


Interesse ? Neem contact op via onze contact pagina.

Volg onze pagina 

Contacteer ons

 
 
 
 

Info OK-Pas:

De OK-Pas is welkom bij aktiviteiten van vzw Kameliejon? De kaarten met OK-Pas kunnen besteld worden via mail met opgave van Pas nummer en rijksregisternummer. 

Pamele Classic


Een reeks van klassieke concerten die doorgaan in Pamele kerk. Een unieke historische locatie met een prachtige akoestiek. Wde kijken steeds om nieuwe producties, jong tallent en unieke ensembles te programmeren. Als sterrenkijker van de Radio Klara wedstrijd Supernova brengen wij ook steeds de laureaat naar Pamele Classic


Comedy Café @ De Brandwoeker


In het gezellige kader van de Brandwoeker komen de stand-up comedians optreden. Ze brengen try-outs van hun nieuwe zaalshow, testen nieuw materiaal en brengen vaak beginnende comedians mee die hun sporen nog moeten verdienen. Steeds een leuke, ontspannende avond met een lekker glas.


Verrassende events


Regelmatig brengen wij, wanneer de gelegenheid het voordoet, nieuwe producties van bekende artiesten naar CC De Woeker in Oudenaarde. Ook programmeren we beginnende artiesten die het verdienen om eens een podium te krijgen en zo een stap verder kunnen zetten in de uitbouw van hun carriére.