vzw Kameliejon

vzw Kameliejon werd opgericht met als doel evenementen te organiseren met nieuwe, beginnende artiesten en nieuwe producties van bekende artiesten. Steeds met het doel niet alleen een mooi, leuk, gezellig event te brengen voor het publiek maar tevens om ook de artiest, de nieuwe productie kansen te geven om een podium te krijgen. Ook leggen wij geen beperking op de genre die wij wensen te brengen.


Om een goed evenwicht te hebben en een publiek aan te spreken dienen wij ook te zorgen voor een goede mix tussen nieuwe artiesten en bekende namen. Maar zonder ons doel uit het oog te verliezen.


Tevens zijn wij bereid om te helpen bij andere organisaties of samen te werken. Wij staan steeds klaar om te ondersteunen en onze ervaring te delen.

 

Wilt U vzw Kameliejon steunen dan kan dit op verschillende manieren:

Like onze facebook pagina.

Kom naar onze events.

Publiceer uw reclame in ons programmaboekje.

Help mee tijdens onze evenementen.


Interesse ? Neem contact op via onze contact pagina.

Volg onze pagina 

Contacteer ons

 
 
 
 

Wij werken samen met vzw Feestcomité Sint-Baafs


Wij werken nauw samen met vzw Feestcomité Sint-Baafs uit Gent. Als evenement verantwoordelijke organiseren wij voor het Feestcomié enkele events. Hieronder vind je een overzicht van de komende events. Ook kan je alle info vinden op de website sintbaafsfeesten.gent en op de facebook pagina.

Comey Time@The Glengarry


Op zondagmiddag; 1 keer per maand, brengen wij een top comedian naar The Glengarry op het Sint-Baafsplein in Gent. Om 14u openen de deuren en het optreden start om 16u. Tickets kunnen verkregen worden in The Glengarry, 't Vosken, De Bridge en De Rechters, allen op het Sint-Baafsplein gevestigd. Ook kunnen er kaarten aangevraagd worden via mail: info@ sintbaafsfeesten.gent.


Volgende optredens:

Zondag 26 maart: Koen Dewulf

Zondag 30 april: Thomas Smith

Zondag 21 mei: Jeron Dewulf


Koen Dewulf

Thomas Smith

Jeron Dewulf

The Starlings in NTGent


Ook brengen wij, net zoals in Bredene, The Starlings, exclusief voor Oost-Vlaanderen dit voorjaar, met hun liveband in de theaterzaal van het NTGent.

Tickets: € 30 - VIP: € 85